Controlul veniturilor și proprietăților – Arhivă

Cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a procedurii de control:

  • 23.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al incompatibilităților de către Boris Gherasim, viceministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor. Vizualizați aici.
  • 23.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății, al conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Mihaela Iacob, ex-viceministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.Vizualizați aici.
  • 23.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății, al conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Dona Școla, ex-viceministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.Vizualizați aici.
  • 16.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Victor Plugaru, procuror al Procuraturii mun. Chișinău. Vizualizați aici.
  • 16.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Constantin Furculița, controlor principal de stat al Curții de Conturi. Vizualizați aici.
  • 16.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății, al conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Diana Grigoriev, controlor de stat al Curții de Conturi. Vizualizați aici.
  • 16.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Eugenia Paiu, șef secție al Curții de Conturi. Vizualizați aici.
  • 16.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcăre a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Serafim Urechean, Președinte al Curții de Conturi. Vizualizați aici.
  • 20.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Victor Ioniță, șef al Direcției situații excepționale Hîncești.Vizualizați aici.
  • 20.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventualele încălcări a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Valeriu Rotaru, director al IMSP „Spitalul de psihiatrie și ftiziopneumologie Orhei”. Vizualizați aici.
  • 20.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu  privind eventualele încălcări a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății, a conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Natalia Rusnac, contabil-șef al Primăriei Regina Maria, raionul Soroca.Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Natalia Pascari, procuror al Procuraturii Generale.Vizualizați aici.
  • 21.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Tudor Tubure, ofițer superior de investigații al IP Rîșcani al Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Vizualizați aici.
  • 21.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Gheorghe Todirean, primar al satului Trifăuți, raionul Soroca. Vizualizați aici.
  • 21.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventualele încălcari a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Oleg Budnea, primar al satului Ilenuța, raionul Fălești. Vizualizați aici.
  • 14.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Liliana Tănase, șef al Serviciului juridic al Biroului Național de Statistică. Vizualizați aici.
  • 14.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Andrei Nica, primar al satului Ghiduleni, raionul Rezina. Vizualizați aici.
  • 07.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Andrei Volentir, secretar al Comisiei Electorale Centrale. Vizualizați aici.
  • 07.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ștefan Urîtu, vicepreședinte al Comisiei Electorale Centrale. Vizualizați aici.
  • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Plahotniuc, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vasile Gherasimenco, procuror adjunct al mun. Chișinău. Vizualizați aici.
  • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vitalie Timohin, șef al sectorului de poliție nr.3 al IP Rîșcani, mun. Chișinău. Vizualizați aici.
  • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Nicolae Bocicovar, primar al comunei Moscovei, raionul Cahul. Vizualizați aici.
  • 10.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Hotineanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  •  10.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Nicolae Juravschi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  •  10.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Andrei Usatîi, ministru al Sănătății. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și al declarării veniturilor și proprietății de către Liliana Nicolaeascu-Onofrei, viceministru al Educației. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al incompatibilităților și al declarării veniturilor și proprietății de către Ivan Ionaș, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Stella Jantuan, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Lucia Spoială, director general al Biroului Național de Statistică. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și al declarării veniturilor și proprietății de către Vitalie Valcov, director general adjunct al Biroului Național de Statistică. Vizualizați aici.
  • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și al declarării veniturilor și proprietății de către Gheorghe Șalaru, ministru al Mediului. Vizualizați aici.
  • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului  privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ion Bulhac, judecător al Judecătoriei Ciocana. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ion Cazac, inginer cadastral al Primăriei satului Cimișeni, raionul Criuleni. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății  și al incompatibilităților de către Mihail Poleanschi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății  și al incompatibilităților de către Grigore Petrenco, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății  și al incompatibilităților de către Vladimir Saharneanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Nae-Simion Pleșca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ghenadie Bîrnaz, judecător al Judecătoriei sect. Rîșcani al mun. Chișinău. Vizualizați aici .
  •  05.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Eduard Harunjen, procuror interimar Anticorupție. Vizualizațiaici.
  • 22.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ion Bobeica, primar al or. Vatra. Vizualizați aici.
  • 08.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către șeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei mun. Chișinău, Mihail Moldovanu. Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, președintele judecătoriei Botanica, mun. Chișinău, Ion Druță. Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, judecătorul Curții de Apel Chișinău, Iurie Melinteanu. Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, judecătorul Curții de Apel Chișinău, Tudor Micu. Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, vicepreședintele Judecătoriei Buiucani, Liuba Pruteanu. Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, judecătorul Curții Supreme de Justiție, Svetlana Novac.Vizualizați aici.
  • 06.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către, judecătorul Curții Supreme de Justiție, Petru Ursache.Vizualizați aici.
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic privind declararea veniturilor și proprietății de către, judecătoarea Curții de Apel Chișinău, Maria Moraru. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind eventuala diferență vădită între veniturile obținute și proprietatea dobîndită de către ex-președintele Curții Constituționale, Dumitru Pulbere
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic privind declararea veniturilor și proprietății de către șeful Direcției investigații și securitate internă a MAI, Vladimir Maiduc
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic privind declararea venuturilor și proprieatății de către judecătorul Curții Supreme de Justișie, Nicolae Gordilă
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind declararea veniturilor și proprietății de către directorul Consiliului Național Anticorupție, Viorel Chetraru
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind declararea veniturilor și proprietății de către judecătorul Curții de Apel Chișinău, dna Nelea Budăi
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind declararea veniturilor și proprietății de către procurorul Procuraturii Generale, dnul Gheorghe Nogai
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind eventuala diferență vădită între veniturile obținute și proprietatea dobîndită de către procurorul general adjunct al Procuraturii Generale, dl Eugen Rusu
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind declararea veniturilor și proprietății de către procurorul interimar al Procuraturii Anticorupție, dl Ruslan Popov
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind declararea veniturilor și proprietății de către juristul Direcției locativ-comunale și menajere a Primăriei mun. Chișinău, dl Silvian Cernei
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind eventuala diferență vădită între veniturile obținute și proprietatea dobîndită de către ex-șeful Direcției generale învățămînt preșcolar, primar și secundar-general a Ministerului Educației, dl Valentin Crudu
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control din oficiu privind veniturile şi proprietatea domnului Ion Balan, primar al satului Ignăţei, raionul Rezina
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control din oficiu privind veniturile şi proprietatea domnului Ion Muruianu, judecător al Curții de Apel Chișinău. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dnei Nina Cernat, judecător la Curtea de Apel Chișinău. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Sergiu Arnăut, judecător la Curtea de Apel Chișinău
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Mihai Ghimpu, deputat în Parlamemtul Republicii Moldova. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Eduard Bănăruc, secretar general adjunct al Cancelariei de Stat. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Iurie Ciocan, președintele Comisiei Electorale Centrale. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Valeriu Arhip, ex-judecător al Curții supreme de Justiție. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dnei Maria Șișcovschi, șef de secție în cadrul Direcției evidență și documentare procesuală a Curții Supreme de Justiție. 
  • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de iniţiere a procedurii de control privind veniturile şi proprietatea dlui Pavel Cebotari, procuror al raionului Glodeni. 

Cu privire la adoptarea Actului de constatare:

  • 30.01.2014 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Saharneanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați .
  • 26.12.2013 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Nicolae Juravschi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 26.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Plahotniuc, ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Eduard Harunjen, procurorul Anticorupție. Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și regimului juridic al incompatibilității de către Adrian Morărescu, șef al Direcției încasare silită și asistență juridică din cadrul Serviciului Vamal. Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ion Bulhac, judecător al Judecătoriei Ciocana. Vizualizațiaici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Hotineanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Nae-Simion Pleșca, depuat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 12.12.2013 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Grigore Petrenco, depuat în Parlamentul Republicii Moldova. Vizualizați aici.
  • 31.10.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Eduard Bănăruc, secretar general adjunct al Guvernului. Vizualizați aici.
  • 17.10.2013 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Iurie Ciocan, președintele Comisiei Electorale Centrale.Vizualizați aici.
  • 03.10.2013 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Tudor Micu, judecător al Curții de Apel Chișinău. Vizualizațiaici.
  • 03.10.2013 Act de constatare privind încălcarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Marina Șișcovschi, șefa Secției evidență procesuală a cauzelor civile, comerciale și de contencios administrativ a direcției evidență și documentare procesuală a Curții Supreme de Justiție. Vizualizați aici.
  • 03.10.2013 Act de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Liuba Pruteanu, vicepreședintele Judecătoriei Buiucani. Vizualizați aici.
  • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare în privința dlui Valeriu Arhip, ex-judecător al Curții Supreme de Justiție. Vizualizați aici.
  •  19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind suspendarea controlului pe marginea cazului de încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ruslan Popov, procuror, șef al Direcției control al urmăririi penale și asistență metodică a Procuraturii Generale. Vizualizați aici.
  • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind suspendarea controlului din oficiu pe marginea cazului de încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Gheorghe Nogai, procuror al Procuraturii Generale. Vizualizați aici. (Anulată prin hotărîrea Judecătoriei Rîșcani din 10.03.2014)
  • 22.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Ion Balan, primar al satului Ignăței, raionul Rezina. Vizualizați aici.
  • 08.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către judecătorul Curții de Apel Chișinău, Nelea Budăi. Vizualizați aici.
  • 08.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind respectarea regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către ex-șeful Direcției generale învățămînt preșcolar și secundar-general din cadrul Ministerului Educației, Valentin Crudu. Vizualizați aici.
  • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind clasarea sesizării cet. Vlaicu Arhip parvenit de la Ministerul Justiției.
  • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare a lipsei diferenței vădite între proprietatea dobîndită și veniturile obținute de către Viorel Chetraru, director al Centrului Național Anticorupție și membrii familiei acestuia în anul 2012
  • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind suspendarea controlului din oficiu privind veniturile și proprietatea dnei Maria Moraru, judecător al Curții de Apel Chișinău.  (Anulată prin hotărîrea Judecătoriei Rîșcani din 18.12.2013)
  • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind suspendarea controlului din oficiu privind veniturile și proprietatea dlui Dumitru Pulbere, ex-președinte al Curții Constituționale. 
  • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea actului de constatare a încălcării regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății de către Vladimir Țurcan, director al Direcției generale analiză, monitorizare și evaluare a politicilor a MAI.