Controlul restricțiilor și compatibilităților – Arhivă

Cu privire la adoptarea Actului de constatare:
 • 23.01.2014 Act de constatare cu privire la clasarea cauzei în legătură cu lipsa încălcării regimului juridic al conflictului de interese de către Petru Langa, vicepreședinte al raionului Ungheni. Vizualizați aici.
 • 23.01.2014 Act de constatare cu privire la încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către Iurie Toma, președinte al raionului Ungheni. Vizualizați aici.
 • 23.01.2014 Act de constatare cu privire la încălcarea regimului juridic al conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Mihail Șleahtițchi, consilier al Președintelui Republicii Moldova. Vizualizați aici.
 • 16.01.2014 Act de constatare cu privire la încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către Oleg Nastas, primarul comunei Regina Maria, raionul Soroca.Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Act de constatare cu privire la clasarea cauzei în legătură cu lipsa încălcării regimului juridc al conflictului de interese de către Mircea Buga, director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. Vizualizați aici.
 • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către Constantin Ciobanu, primar al satului Chiștelnița, raionul Telenești. Vizualizați aici.
 • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către Ion Țurcan, primar al satului Cuizăuca, raionul Rezina. Vizualizați aici.
 • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind lipsa încălcării regimului juridic al conflictului de interese de către Tudor Țurcanu, primar al satului Ratuș, raionul Telenești. Vizualizați aici.
 • 19.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind lipsa încălcării regimului juridic al conflictului de interese de către Andrei Usatîi, ministru al Sănătății. Vizualizați aici.
 • 22.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind respectarea regimului juridic al conflictului de interese de către Nichifor Corochii, președinte al Consiliului Superior al MagistraturiiVizualizați aici.
 • 22.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind respectarea regimului juridic al conflictului de interese de către Mihai Poalelungi, președinte al Curții Supreme de JustițieVizualizați aici.
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către, primarul satului Ghidighici, dnul Ion Begleț.  și 
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către, ex-Procurorul General, dnul Valeriu Zubco
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către directorul Agenției Național pentru Reglementare în Energetică, dl Marin Profir
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind lipsa conflictului de interese al directorului Gimnaziului-internat pentru copii orfani din or.Strășeni, Dl Constantin Ioniță
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind lipsa conflictului de interese în cazul numirii de către președintele Academiei de Științe a Moldovei Gheorghe Duca, a dnei Maria Duca în funcție de rector interimar al Universității Academiei de Științe a Moldovei
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind conflictul de interese admis în cazul reorganizării de către ministru în exercițiu al Sănătății, Dl Andrei Usatîi, a unor instituții medico – sanitare publice
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind conflictul de interese de către directorul general al S.A „Termocom”, Dl Mihai Cernei în cazul arendării de către S.A „Termocom” a unor unitati de transport
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea actului de constatare privind conflictul de interese admis de catre Ion Balanprimar al satului Ignaţeiraionul Rezina, în cazul achiziţionării produselor alimentare pentru grădiniţa de copii, precum şi a stării de incompatibilitate a funcţiei deţinute cu calitatea de administrator al ÎI „Ion Balan”. 

Cu privire la aprobarea Procesului verbal de inițiere a procedurilor de control:

 • 23.01.2014 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și cel al incompatibilităților de către Sergiu Sainciuc, viceministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Vizualizați aici.
 • 20.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Anatol Arapu, ministru al Finanțelor.  Vizualizați aici.
 • 20.12.2013 Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Eduard Bănăruc, secretar adjunct al Guvernului. Vizualizați aici.
 • 12.12.2013 Decizia  Comisiei cu privire la adoptarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării conflictului de interese de către Petru Tomuz, ex-director al S.A. „Drumuri Rîșcani”. Vizualizațiaici.
 • 28.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și cel al declarării veniturilor și proprietății de către Alexandru Ciobanu, șef de direcție din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Vizualizați aici.
 • 21.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Efrosinia Grețu, președinte al raionului LeovaVizualizați aici.
 • 07.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Iurie Buga, primar al comunei Miclești, raionul CriuleniVizualizați aici.
 • 14.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Valentin Ivanov, primar al comunei Chetriș, raionul FăleștiVizualizați aici.
 • 14.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese și cel al declarării veniturilor și proprietății de către Claudia Ivanov, primar al orașului Iargara, raionul LeovaVizualizați aici.
 • 07.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Iurie Buga, primar al comunei Miclești, raionul Criuleni.
 • 07.11.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Igor Condrea, șef adjunct al Direcției administrare fiscală a Inspectoratului Fiscal de Stat IaloveniVizualizați aici.
 • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Oleg Nastas, primar al comunei Regina Maria, raionul SorocaVizualizați aici.
 • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Iurie Toma, președinte al raionului UngheniVizualizați aici.
 • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Petru Langa, vicepreședinte al raionului UngheniVizualizați aici.
 • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Eugenia Rotari, consultant al Centrului de Resurse și Atragere a Investițiilor al Consiliului raional Ungheni. Vizualizați aici.
 • 31.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Tatiana Scripcari, contabil al Secției cultură și turism a Consiliului Raional Ungheni. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese, al incompatibilităților și cel al declarării veniturilor și proprietății de către Mihail Șleahtițchi, ex-ministru al Educației. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Ivan Culinschi, director al ÎM „Apă-Canal” Vulcănești. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al declarării veniturilor și proprietății și cel al conflictului de interese de către Evgheni Grădinari, arhitect al orașului Rezina. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Viorel Morari, procuror al Pocurturii Generale. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Mihail Uglea, procuror al Procuraturii Generale. Vizualizați aici.
 • 24.10.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Eugen Rusu, procuror general adjunct. Vizualizați aici.
 • 26.09.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Xenia Axente, șef al Direcției asistență socială și protecție a familiei din cadrul Consiliului raional Nisporeni. Vizualizați aici.
 • 08.08.2013 Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Grigore Dântu, procuror în Procuratura MunicipalăVizualizați aici.
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de inițiere a controlului din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de cătreOctavian Grama, viceministru al SănătățiiVizualizați aici.
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către,ex-Procurorul General, Valeriu Zubco. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către,directorul ANRE, Marin Profir. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către,ex-directorul Agenției „Moldsilva” Ion Lupu. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către, primarul comunei Ghidighici, Ion Begleț. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către, președintele Academiei de Științe a Moldovei Gheorghe Duca, a dnei Maria Duca în funcție de rector interimar al Universității Academiei de Științe a Moldovei
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către,viceprimarul comunei Ghidighici, Alexandru Begleț. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de către, directorul Gimnaziului-internat pentru copii orfani din orașul Strășeni, dnul Constantin Ioniță. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de cătreex-director general al Asociației „Moldsilva”, dnul Ion Lupu
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de cătredirectorul general al S.A. „Termocom”, dnul Mihai Cernei
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-Verbal de inițiere a procedurilor de control din oficiu privind încălcarea regimului juridic al conflictului de interese și al incompatibilităților de către primarul satului Ignăței, raionul Rezina, dl Ion Balan
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de iniţiere a procedurii decontrol asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Tatiana Brînză, director al Instituţiei Medico-Sanitare Centrul de Sănătate Stăuceni. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Vera Tăbăcaru, director al Instituției Medico Sanitare Publice-Centrul Medical de Familie Nisporeni. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Nichifor Corochii, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Ion Ţurcan, primar al satului Cuizăuca, raionul Rezina. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Mihai Poalelungi, prşedinte al Curţii Supreme de Justiţie. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Andrei Usatîi, ministru al Sănătății. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Mircea Buga, director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Tudor Țurcanu, primar al satului Ratuș, raionul Telenești. 
 • Decizia Comisiei cu privire la aprobarea Procesului-verbal de a procedurii de control asupra eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către domnul Constantin Ciobanu, primar al satului Chiștelnița, raionul Telenești. 

Cu privire la clasarea controlului din oficiu:

 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind clasarea sesizării cet. Sergiu Ostaf referitoare la eventuala încălcare a regimului juridic al conflictului de interese de către Ion Prisăcaru, şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. 
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind clasarea cazului referitor la potențialul conflict de interese de către ministrul culturii, dnul Boris Focșa
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind clasarea cazului referitor la conflictul de interese al președintelui Curții de Apel Chișinău, dnul Ion Pleșca
 • Decizia Comisiei cu privire la clasarea sesizării privind potențialul caz de încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese de către, ex-ministrul Mediului, A.Jolondcovschi. 
 • Decizia Comisiei cu privire la clasarea sesizării potențialului caz de încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese de către, președintele Curții de Apel Chișinău, Ion Pleșca. 
 • Decizia Comisiei cu privire la clasarea sesizării potențialului caz de încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese de către, ministrul Mediului, Gheorghe Șalaru. 
 • Decizia Comisiei cu privire la clasarea sesizării cet. Șiman Ion aspura eventualului caz de încălcare a regimului juridic al conflictelor de interese de către, dl Marian Lupu, Președinte a Parlamentului Republicii Moldova
 • Decizia Comisiei cu privire la adoptarea Actului de constatare privind lipsa încălcării regimului juridic al conflictului de interese de către, dirctorul IMSP Centrul de Sănătate Stăuceni, Tatiana Brînză.